ERZURUM / PALANDÖKEN - Fuat Sezgin Anadolu Lisesi

Mrt

Dilimizin Zenginliği Projesi şubat ayı "Atasözü / Deyim Resimleme "etkinliği kapsamında yapılan çalışmalar okulumuz zemin katında öğretmen ve öğrencilerimizin beğenisine sunuldu.Serginin açılmasında emeği olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Erzurum Kitap Akademisi tarafından gerçekleştirilen Palandöken ilçe panelin de öğrencimiz Yaren Kızıltaş 2. Olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

35. Vergi Haftası kapsamında Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan ve EBA'da yer alan "Vergi Bilinci Geliştirme Eğitimi" videoları öğrencilerimize izletildi.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem deneme sınavları okulumuz 12. Sınıf öğrencilerimize yapılan deneme sınavı ile başladı.

Şbt

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN YAKUP YILDIZ OKULUMUZU ZİYARET EDEREK 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİLER.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldılar.

Dönem boyunca emeği geçen tüm eğitim kadromuza teşekkür ediyor, öğrencilerimize keyifli bir yarıyıl tatili diliyoruz.

Ock

İlk dönemin son haftasının eğlenceli ve öğretici şekilde geçmesi için sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetler içeren "dönem sonu faaliyet haftası" kapsamında tüm sınıflarımızda etkinlikler gerçekleştirildi.

Ock

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında hazırlanan panomuz da emeği olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Palandöken İlçes Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar Okulumuzu ziyaret etti. Müdürümüze ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz bünyesinde Bakanlığımızca yayınlanan ortak sınavlar kılavuzuna istinaden gerekli iş ve işlemler uygulanıp gerekli kurallar çerçevesinde, 9.sınıf öğrencilerimize yönelik Türk Dili ve Edebiyatı ve Matematik derslerinden ve 10. Sınıf öğrencilerimize Erzurum il geneli Coğrafya dersinden ortak sınav yapılmıştır.

Ara

Fuat Sezgin Anadolu Lisesi olarak Filistin'e Yardım kermesinizi ziyaret ettik.

Ara

ÇEDES ( Çevremi Koruyorum Değerlerime Sahip Çıkıyorum) adlı eğitim çalışması kapsamında okulumuzda seminer verildi. İlimiz Abuşoglu Camii'inde görevli imam-hatip Mevlüt Kaplan hocamız okulumuz konferans salonunda Mescidi Aksa konulu sunum yaptılar. Okulumuz adına katkılarından dolayı Mevlut Kaplan hocamıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma kulübünün öncülüğünde öğretmen ve öğrencilerimizin katkıları ile "Askıda Simit Var" farkındalık projesini başlatıyoruz. projeye desteklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kulübü tarafından ihtiyaçlı öğrencilerimiz yararına kermes yapıldı. Emeği gecen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Gençler-A kategorisinde il üçüncüsü olan futbol takımımızı ve beden eğitimi öğretmenimiz Erdoğan Duruk'u tebrik ederiz.