ERZURUM / PALANDÖKEN - Fuat Sezgin Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuza yeni başlayan 9. Sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik tanışma toplantısı düzenlendi. Velilerimize okulun işleyişi (değişen sınıf geçme yönetmeliği, devamsızlık, kılık kıyafet, disiplin vs) hakkında bilgi verildi.

Eyl

Okulumuzda 2023 - 2024 eğitim öğretim yılının açılışı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü töreni yapıldı.

Eyl

Okulumuzun 12. Sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik sene başı toplantısı yapılarak yıl içerisinde gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Çukurcam'ın katkıları ile geliştirdikleri '' Teen Developers '' adlı e twinning projenin sunumu için hazırlanan digital dergimiz çıktı. Proje süresince neler yapıldığı dergimizde detaylıca anlatıldı.

Digital dergimize ulaşmak için tıklayınız.

Dergimizin video tanıtımı için tıklayınız.

Yukarıdaki bağlantı linklerini tıklayarak dergimiz ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Projeye olan katkılarından dolayı İngilizce Öğretmenimiz Deniz Çukurçam'a teşekkür ederiz.

Haz

11. Sınıflarımız öğrencilerimize yönelik rehberlik öğretmenimiz Merve Perihan Paksoy tarafından sınav süreci ve YKS hakkında bilgilendirici sunum gerçekleştirildi.

Haz

Teen developers adlı projemizin toplantısı çevrimiçi ve online olarak gerçekleştirilmiştir. Projemizin ürünü olan teen developers adlı uygulamamiz Google play store da yerini aldı . Aşağıdaki linki tıklayarak yada Google play de aratarak uygulamamıza ulaşılabilir. Yapılan son toplantı da katılımcı öğrencilerimiz deneyimlerini paylaştı, Türk Yunan kapsamında kültür etkilesiminde bulunduklarıni belirttiler.Ayrıca proje de yer aldıkları için teşekkürlerini sundular. E twinning e katılan öğrencilerimiz Orhun Bağcı ve Ahmet Arda Şen ve ingilizce öğretmenimiz Deniz Çukurçam'a teşekkür ederiz.

Haz

Teen developers projemizin toplantısı çevrimiçi ve online olarak gerçekleştirilmiştir. Projemizin ürünü olan teen developers adlı uygulamamiz Google play store da yerini aldı . Aşağıdaki linki tıklayarak yada Google play de aratarak uygulamamıza ulaşılabilir. Yapılan son toplantı da katılımcı öğrencilerimiz deneyimlerini paylaştı, Türk Yunan kapsamında kültür etkilesiminde bulunduklarıni belirttiler.Ayrica proje de yer aldıkları için teşekkürlerini sundular. E twinning e katılan öğrencilerimiz Orhun bağcı ve Ahmet arda şen ve ingilizce öğretmenimiz deniz çukurçam a teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğrencilerinden Orhun Bağcı ve Ahmet Arda Şen ile okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Çukurcam Şubat ayı dolayısı ile '' e safety day '' panosu hazırlayıp, güvenli internet kullanımı ile ilgili farkındalık yaratmaya çalışmışlardır. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.