ERZURUM / PALANDÖKEN - Fuat Sezgin Anadolu Lisesi

Ara

Velilerimiz ile yapılan toplantıda, birinci dönem ortası sınavlar, devamsızlık gibi konularda bilgilendirme yapılarak, öğrencilerin akademik, sosyal ve ahlaki gelişimi hakkında veli görüşmeleri yapıldı.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimize belirli aralıklarla deneme sınavları yapmaya devam ediyoruz.

Kas

Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir.

(Atatürk)

Kas

Okulumuz öğrencilerine  yönelik diyabet farkındalığı oluşturmak ve hastalık hakkında bilgi vermek amacıyla sağlık personeli tarafından okulumuzda "Diyabet ve Uyuz Eğitimi" verildi. Emeği geçen sağlık personellerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün beden olarak aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

9 kasım 1877 Aziziye Destanı Programı kapsamında okulumuz 10B,10E ve 9B sınıfları Tarih öğretmenimiz Nazım Dursun ve Din kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenimiz Kasım Demir rehberliğinde programa katıldı. Kahraman 'Türk Çocuğu Öksüz kalır, Yurtsuz kalmaz diyerek kundaktaki bebeğini bırakıp cepheye koşan karaman Türk kadını Nene hatun ve kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle yad ediyoruz...

Kas

Il Milli  Eğitim Müdürlüğümüzün aldığı boykot kararına destek amaçlı okulumuz kantininde israil ürünlerinin satışı durdurulmuştur.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda; okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Cumhuriyet´imizin 100. yılını kutladığımız bu bayramda; okulumuzda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, gösteriler sunuldu ve şiirler okundu. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Ekm

Kızılay personeli tarafından okulumuz öğrencilerine deprem farkındalığı ve çadır kurulumu eğitimi verildi. Kızılay ve Kızılay personellerine teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda, Filistin’deki saldırılarda hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı.

Ekm

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube personelleri tarafından velilerimize madde bağımlılığını önlemek amacıyla eğitim düzenlendi.